Bekæmpelse af edderkopper

Bekæmpelse af edderkopper i huset starter udvendig. At have edderkopper i huset er for mange ubehageligt, men det problem kan vi afhjælpe. Det handler om behandling af alle salgs kroge, udhæng og hjørner på bygningen. Mange af de edderkopper, vi får besøg af, er ofte edderkopper, vi selv lukker ind. Det sker bl.a., når vinduerne holdes åbne, når vores brænde bæres ind, carporten åbnes og lukkes eller noget fjerde. Med vores mere end 20 års erfaring inden for vinduespudsning har vi forsøgt os at finde den perfekte løsning for både bygningen og naturen. Det gør, at vi i nu otte år hos ingenedderkopper.dk, har udført netop denne ydelse i hele trekanten imellem Horsens, Silkeborg og Aarhus.

Sådan behandler vi dit hjem

Vi sprøjter jeres bygning udvendig og sørger for at bruge den helt rigtige mængde gift. Den rigtige giftmængde er afgørende for både:

 

  • Udryddelse af edderkopperne
  • Rengøring af overflader efter behandling
  • Bæredygtighed
  • Større prisbesparelse

 

Det produkt, vi anvender ved behandling, er utrolig let at gøre rent. Det sikrer, at vi skåner overfladerne og samtidig ikke beskadiger dem, når de sprøjtes for edderkopper.
Vi har igennem tiden hjulpet utrolig mange med udryddelsen af deres edderkopper i huset, og vil utrolig gerne tage en snak med dig angående dit projekt, inden et samarbejde sættes i gang. Vi vægter jeres ønsker og behov højt, og ser derfor gerne, at vi møder jer i øjenhøjde med et uforpligtende tilbud.